Wollen dekbed

Wollen dekbed

Een wollen dekbed is in principe van uit de oudheid een gewoon en normaal gebruikt slaap product. Aangezien de vulling wol is, voelt de deken ook zwaarder maar comfortabel aan.

Uiteraard is dit type dekbed geschikt voor een ieder die een andere beleving van slapen heeft. Het wol in de wollen dekbed is een natuurproduct afkomstig van schapen, kamelen of geiten. Gewoonlijk vormt deze wol de jas tegen de natuurlijke bittere kou van de dieren.

Dit jasje houdt dus normaal de lichaamswarmte vast door de hoge isolerende werking van de wol. Ook kun je een wollen dekbed als vier seizoenen dekbed krijgen.

Vier seizoenen wol dekbed

De wollen dekbed kun je heel goed combineren in twee delen voor het gebruik door het hele jaar heen. Omdat het wol goed isolerend is en compact zijn twee dekens goed samen te voegen tot een warme deken voor in de wintermaanden. De ene deken is wat dikker als de ander waardoor de ene enkele dikkere deken geschikt is voor de voor- en najaarsmaanden terwijl de enkele dunne deken geschikt is voor de zomer maanden. Zo komt u comfortabel en wel het gehele jaar door. Uw slaap comfort is gegarandeerd met het goede gebruik van het wollen dekbed. Onze wollen dekbed specialist kan u alle ins-and-outs omtrent toegepaste type dekbed vulling uitleggen alsmede welke type daarin het meest geschikt is voor uw slaap patroon.

Bijhouden van uw wollen dekbed

Zodra u lekker slaapt onder een wollen dekbed zal het wollen dekbed daaronder niet lijden. De structuur is rigide en stijf echter veerkrachtig. De wol is vuilafstotend wegens gezuiverd lanoline en daarmee is dit natuur product uitermate geschikt om als dekbed dienst te doen. Bijkomend voordeel is dat de volume van de wol ongewijzigd blijft dus de aard van het beestje blijft altijd hetzelfde, daarmee hoeft u dus niet uw dekbed na zoveel tijd weer aan te vullen.

Regelmatig luchten

Aangezien wol ook vocht vast houdt is het verstandig om de wollen dekbed regelmatig te luchten. U ontdoet de wol daarmee van stof en de vast ingesloten waterdamp. Uw wollen dekbed blijft daarmee altijd fris en in topvorm. De wollen dekbed kunt u zonder problemen naar de stomerij brengen. Hiernaast is de thuis wasbare variant van wollen dekbed ook beschikbaar. Heeft u vragen omtrent het type wollen dekbed dat het beste bij u past, dan kunt u ons altijd benaderen. Wij staan voor u klaar!

Deskundig advies

Er zijn verschillende aanbieders waar u terecht kan voor een goed advies. Bijvoorbeeld bij Slaaptrends.nl kunt u omtrent al u slaap problemen en vragen advies krijgen. Denk daarbij vragen omtrent het creƫren van de meest optimale slaap omstandigheden. Slaaptrends.nl heeft als doel om uw slaap comfort te maximaliseren door deskundig advies en hoogwaardige dekbed producten. Hun kennis omtrent slapen is vooruitstrevend en zo kunnen zij u optimaal adviseren. Uiteraard volgen hun producten volgen de laatste trends op het gebied van slapen en de slaap inrichting. U vertoeft namelijk gemiddeld 8 uur per dag in de slaap toestand. Omdat ritme niet te onderbreken moet de slaap kamer daarop worden ingericht waarbij slaap comfort optimalisatie hoog in het vaandel staat. Wij kunnen u van alle kanten helpen! Onze adviezen maken uw slaap genot tot slaap plezier.

Copyright 2019 verzorging-huid.nl