Makeup bestellen

Make up voor dames | Make up voor mannen

Vanaf de puberteit raken veel meisjes geïnteresseerd in make up. Meisjes beginnen vaak met wat oogschaduw en/ of mascara. Vaak vergt het wat oefening om make up aan te brengen, maar het is gemakkelijk te leren.

Gothic lifestyle

Indien jij fan bent van de Gothic lifestyle zul jij waarschijnlijk regelmatig zwarte makeup dragen.

Als jij daarom wilt leren hoe je make up gebruikt, is het eerst belangrijk om te kijken naar:

  • Jouw huidskleur,
  • de kleur van jouw ogen,
  • de kleur van jouw haar.

De regel is simpel: Hoe lichter je huidskleur, hoe lichter de make up en hoe donkerder je huidskleur, hoe donkerder de make up.

Hou er rekening mee dat overdag de zon schijnt en dat het licht is. Vele soorten make up zijn overdag te opvallend. Hou je make up rustig. Voor een feestje of als je uitgaat kan je je iets donkerder opmaken. Doe dit alleen als je goed overweg kunt met make up. Zo voorkom je ook rode vlekken in je gezicht.

Make up kan je kopen bij een drogist of warenhuis. Je kan ook online make up bestellen. Je vind dit misschien vreemd, omdat je denkt dat je de kleur van de make up dan minder goed kan zien, maar wist je dat elke soort make up pas zijn eigen kleur aan gaat nemen als je het aangebracht hebt?

Make up bestellen

Als je make up wilt bestellen, dan zit je altijd veilig als je een donkerbruine of zwarte mascara besteld. Verder moet je er bij het bestellen rekening mee houden dat de kleur bij je uiterlijk past. Een goede manier om dit af te meten is een foto. Als je kleuren oogschaduw wilt bestellen, hou er dan een foto van jezelf naast. De kleur oogschaduw die je waarschijnlijk het beste zal staan, ligt dicht bij je eigen oogkleur. Op deze manier kan je rustig online make up bestellen.

Copyright 2019 verzorging-huid.nl