Waarom biodermal echt helpt tegen rimpels

Geschiedenis van Biodermal | ook als littekencreme

Hans Schreuder is in 1975 gestart met het ontwikkelen van verzorgingsproducten. Deze werden onder de naam Biodermal op de markt gebracht.

Met zijn geheel eigen filosofie en visie, onderscheidde het merk zich direct van zijn concurrenten. Het motto van Biodermal: “Een goed product bestrijdt geen symptomen, maar zorgt voor een natuurlijk balans van de huid.”

Hans Schreuder werkte hoofdzakelijk met lichaamseigen en natuurlijk stoffen, zodat het biologisch evenwicht van de huid herstelt en ondersteunt wordt. Het commerciële aspect van de Biodermal lijn werd gedaan door zijn vrouw Irene. Samen hebben ze het merk gemaakt zoals het nu in de winkel ligt.

Wat doet Biodermal?

De producten van Biodermal werden en worden verkocht, simpelweg omdat ze de juiste werkzame bestanddelen bevatten. Deze bestanddelen doen waar de huid om vraagt, op deze manier wordt de natuurlijk kracht van je huid ondersteunt. De uitgangspunten van Biodermal zijn:

  • Respecteer uw huid
  • Respecteer de natuur
  • Gebruik alleen stoffen die van nature al in het lichaam voorkomen
  • Geniet van het leven! Blijf lekker eten, bewegen enzovoort.

Met hun ruim 25 jaar ervaring heeft het echtpaar Schreuder in 2001 Biodermal verkocht aan Numico in Nederland. Zij hebben het merk verder laten ontwikkelen door een reorganisatie in te voeren, maar allemaal vanuit de sterke basis die al bestond. Biodermal werkt zo goed, omdat er geen stoffen aanwezig zijn die vreemd zijn voor je lichaam. Lichaamsvreemde stoffen worden door je lichaam altijd tegengewerkt. Biodermal dus niet!

Anti rimpel dagcrème van Biodermal

Na een aantal jaren verliest de huid zijn elasticiteit en er ontstaan rimpels. Het tegengaan van rimpels is een onmogelijk taak, het voorkomen echter niet. De anti rimpel dagcrème van Biodermal verstevigt de verslapte huid van de hals en van het gezicht. Met zijn unieke samenstelling, werkt Biodermal tot in het diepst van uw huid met als resultaat een gezonde, strakke en stevige huid. U kunt dit product het beste vanaf uw 35e levensjaar gebruiken.

Anti rimpel oogserum

Rondom de ogen is uw huid dunner en kwetsbaarder. U kan dit verschil zelf al goed voelen. Strijk maar eens zachtjes met uw vingertop langs uw wang en vervolgens onder uw oog. De huid onder uw oog is zachter. Hoe ouder we worden, hoe dunner de huid rond de ogen wordt. Het gevolg hiervan is dat de eerste tekenen van vermoeidheid en huidveroudering snel zichtbaar worden. Kringen en wallen ontstaan door een slechte(re) bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof. Met het anti rimpel oogserum van Biodermal, wordt de kwetsbare huid rondom de ogen verstevigt. Het helpt rimpels en de zichtbaarheid van wallen te verminderen. Door dat het rondom de ogen wordt gebruikt, bevat het geen parfum.

Anti rimpel nachtcrème van Biodermal

Een dagcrème beschermt vooral tegen invloeden van buitenaf. Biodermal dagcrème verzorgt daarnaast ook nog, maar het is toch altijd aan te raden om een nachtcrème te gebruiken. Uw huid kan dan, terwijl u slaapt, herstellen van de dag. Het zorgt voor een voeding en optimaal herstel van uw huid. Biodermal werkt tot in het diepst van uw huid en ook dit product kunt het beste vanaf uw 35e levensjaar gebruiken.

Copyright 2019 verzorging-huid.nl